Mr Y. Welter

Mr Y. Welter (Yvonne)

Advocaat familierecht.
Advocaat jeugd(straf)recht.
Mediator. 

Mr Yvonne Welter (1976) is afgestudeerd in Nederlands recht, richtingen privaat- en strafrecht, aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en is sinds 2000 werkzaam in de advocatuur. Vanaf 2004 vormt zij een maatschap met andere advocaten.  Mr Welter heeft in 2007 de postdoctorale specialisatie-opleiding familierecht gevolgd aan het instituut voor Mediation en Familierecht Opleiding en is lid van de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (www.vfas.nl) .

Vanaf 1 januari 2011 zet zij haar kantoor voort onder de naam WY advocaten. Mr Welter houdt zich met name bezig met echtscheidingen, afwikkelen huwelijkse voorwaarden, mediation en alimentatieprocedures van DGA's.  Daarnaast adviseert zij de rechtbank zeer regelmatig in haar hoedanigheid als bijzonder curator. Op het gebied van de permanente educatie heeft zij een intervisiegroep opgericht voor de regio Purmerend.

Buiten de advocatuur is Mr Welter voorzitter van de Centrale Ouder Commissie van Stichting de Klimboom. Zij is lid van een politieke bestuur en fractie binnen haar gemeente. Ook geeft zij samen met haar kantoorgenoot Ellen Zwart cursussen op scholen op het gebied van mensenrechten, en de internationale rechten van kinderen.

"Elke cliënt is uniek en daarmee zijn of haar zaak ook. Dit zorgt ervoor dat ik elke dag word uitgedaagd om de zaak tot een goed einde te brengen. De advocatuur is in alle opzichten een boeiend vak. Evenwel daar houdt voor mij de betrokkenheid niet op en zet ik mij graag in voor maatschappelijke organisaties."

Stuur Yvonne een bericht: ywelter@wyadvocaten.nl

Algemene voorwaarden | Contact | Sitemap